B.A.R.F. Master Chef | Recepty z 1. kola– Canis Lab

B.A.R.F. Master Chef | Recepty z 1. kola

B.A.R.F. Master Chef | Recepty z 1. kola

Master Chef B.A.R.F. recepty

Z prvního kola soutěže o BARF Master Chefa postoupilo hned 8 kuchtíků. Laťka je nastavena opravdu vysoko! Tady ti přinášíme vítězné recepty. 

Pokud bude mít tvůj pes narozeniny nebo ho chceš pouze rozmazlovat, tady si určitě vybereš.

Lososo-špenátový sen

Ingredience:
Losos na špenátovém prachu, kozyglace, hovězí zdravé sushi a láskyplná jahoda s mrkví, borůvkový topping.

 

Krůto-přísná kachní nálož 

Ingredience:
krůtí jemně mleté maso, kachní běhák, Yoggies BARF+ příloha, sušená jablka, lososový olej, lněný olej, arašídové máslo, yogurt, bonbóny z ovčího tuku

 

8 kroků k nirváně

Ingredience:
Telecí hrubomleté, batátové pyré s šafránem, s chipsem z kozího sýra s pivovarskými kvasnicemi, na másle glazovanou baby karotkou, krevetami a kaviárem, křepelčí vejce, bazalka, máslové hobliny, konopný olej

 

Lososteak s batátem

Ingredience:
Kuřecí žaludky, kuřecí krky, polníček, jahody, mrkev, batát, voda

Budeš potřebovat nakrájeného lososa s kůží, velikost porce záleží jen a jen na tobě a tvém hladu. V troubě upečeš omytý batát s mrkví.
Pak to hodíš to mixéru přileješ trochu vody, rozmixuješ a máš z toho perfektní pyré. Naservíruješ, přihodíš ostatní suroviny a můžeš si mlaskat.

 

Divočina s lososem a cuketou

Ingredience:
Losos, mletá zvěřina, rozmixovaná cuketa s vajíčkem, kozí jogurt, hrách Affyla, humac.

 

Vepřová miska nesmrtelnosti

Ingredience:

• Vepřové chrupavky 
• Vepřové ořezy
• Brokolicové pyré
• Dýňové pyré 
• Bio špenát 
• Rakytník 
• Chia semínka 

 

 

Hovězí mandala

Ingredience:

Jogurt s rozmačkanými borůvkami, kefír, pelety Ibero hovězí a jehněčí, konzerva Ibero hovězí, vajíčko se skořápkou, jablko, banán, salát, kamčatské borůvky, sezamové a chia semínko, Vegáč, sedmikrásky aby to bylo hezčí

 

Michelinův švédský stůl 

1) Rýžovo-pohanková kaše uvařená ve vývaru a obarvená spirulinou
2) Hovězí jazyk a ořez nakrájen na menší kousky
3) Kuřecí a králičí mletina s kostí 
4) Jehněčí varlata nakrájena (v polozmrzlém stavu nebudou při krájení létat po celé kuchyni) 
5) Sardinka 
6) Kozí kefír
7) Žloutek
8) Batáty jsou vařeny v kuřecím vývaru a následně rozmixovány na pyré
9) Tlapky jsou dělány z tekutého jehněčího tuku do kterého byl rozmixován batát a následně byla tato směs nalita do formy a zamražena. 
 
Přijde mi super sledovat, co si pes vybere k jídlo jako první, co přeskakuje a k čemu se naopak vrací! 
 

Košík (0)

Zatím se v košíku nic nenachází.